Όροι Χρήσης

Προσωπικά δεδομένα

Για την χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου απαιτούνται κάποιες προσωπικές πληροφορίες των χρηστών. Η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα εύλογα μέτρα για την διασφάλιση των Προσωπικών Δεδομένων, που υπόκεινται σε ελληνική νομοθεσία (Ν.2472/97), δεσμευτική διάταξη ή σύμβαση, η οποία υπεραμύνεται αρχών για θεμιτό χειρισμό και επαρκή βαθμό προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Η εταιρεία δεσμεύεται ότι όλα τα προσωπικά δεδομένα, που περιέρχονται στον δικτυακό τόπο της δεν θα χρησιμοποιηθούν ανάρμοστα, δεν θα πωληθούν ή με οποιοδήποτε τρόπο παραχωρηθούν σε τρίτα μέρη. Συγκεκριμένα, με βάση την κείμενη νομοθεσία η εταιρεία διαθέτει το δικαίωμα στα πλαίσια της δραστηριότητάς της να διατηρεί αρχείο πελατών, το οποίο δεν δύναται να κοινοποιήσει σε οποιονδήποτε τρίτο ούτε να προβεί σε οιανδήποτε επεξεργασία αυτού.
Οι νέοι κάτω των 18 ετών πρέπει να λαμβάνουν την άδεια από τους κηδεμόνες τους πριν την υποβολή προσωπικών τους δεδομένων.

 

Τρόποι Πληρωμής

α) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η επιπλέον επιβαρύνση για τις αποστολές με αντικατοβολή είναι 6€.

β) Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα μας:

Κάντε την παραγγελία σας τηλεφωνικά και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μας.

γ) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό :

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 22974690715
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΠΑΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΨΤΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
GR98 0110 2290 0000 2297 4690 715

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5504-011703-387
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΠΑΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΨΤΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
GR67 0172 5040 0055 0401 1703 387"

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 2610-346 113.
Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

 

Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δέκα ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

 

Δικαίωμα ακύρωσης παραγγελίας

Δικαίωμα ακύρωσης : Ικανοποιημένοι ή επιστροφή χρημάτων
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου L 121-20 του Κώδικα Κατανάλωσης, έχετε στη διάθεσή σας 14 ημέρες για να μας επιτρέψετε ένα προϊόν που δε σας ικανοποιεί. Μέσα σ' αυτό το διάστημα, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν με δικά σας έξοδα, συνοδευόμενο από την απόδειξη αγοράς και το δελτίο επιστροφής πλήρως συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο.

Παρακαλείστε να επιστρέψετε το προϊόν ως συστημένο δέμα και να επιλέξετε αποστολή δηλωμένης αξίας που να αντιπροσωπεύει το κόστος των προϊόντων που αποστέλλετε. Κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας από τις μεταφορικές υπηρεσίες.
Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή πραγματοποιείται με έξοδα του Πελάτη.
Κάθε προϊόν που θα έχει υποστεί ζημιές, δε θα λάβει αποζημίωση μερική ή ολική σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω.
Αν το προϊόν που επιστρέφεται είναι ελλειπές ή έχει υποστεί ζημιές, μια μείωση της τιμής θα εφαρμοστεί σύμφωνα με τη διάγνωση που θα πραγματοποιηθεί από το τμήμα After Sales (SAV).
Η προθεσμία επιστροφής που αναφέρεται ανωτέρω μετρά από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας.
Το δικαίωμα επιστροφής της παραγγελίας εκτελείται χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις εκτός από τα έξοδα αποστολής (πλην της περίπτωσης που το προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό, οπότε και τα έξοδα επιστροφής αναλαμβάνονται από την EIKONA ADV με παρουσίαση της απόδειξης αποστολής).

Σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος επιστροφής, η EIKONA ADV θα αποζημιώσει τον Πελάτη το ταχύτερο δυνατόν, κατόπιν τεχνικού ελέγχου που κρατάει το πολύ 10 ημέρες.

Κατά την αποζημίωση, ο πελάτης αποζημιώνεται με αντίστοιχο τραπεζικό έμβασμα σε λογαριασμό που θα υποδειχθεί από τον πελάτη.

 

Αποστολές προϊόντων

Η EIKONA ADVμπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα. Οι τιμές για τις αποστολές των προϊόντων στο χώρο σας με ταχυμεταφορική (courier) είναι:

ΔΩΡΕΑΝ  παράδοση των προϊόντων μας εντός Αχαϊας.
Για παραγγελίες εκτός νομού, το κόστος της μεταφοράς υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Σε περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, υπάρχει ένα επιπλέον κόστος του ποσού των 6€, όπως προβλέπεται από τις εταιρείες ταχυμεταφορών.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντων συνήθως σε 24 ώρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της. Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση εάν επιλεγεί ως τρόπος αποστολής ταχυμεταφορική εταιρεία και όχι τα ΕΛ.ΤΑ.

 

Εγγυήσεις μετά την πώληση

Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από:
- τη νόμιμη εγγύηση «συμμόρφωσης του αγαθού προς τους όρους της σύμβασης»
- τη νόμιμη εγγύηση απόκρυψης ελαττωμάτων
- την εγγύηση του κατασκευαστή η διάρκεια της οποίας διαφέρει ανάλογα με το προϊόν και τη μάρκα

Τα έξοδα αποστολής του ή των προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη. Ωστόσο, σε περίπτωση που το(-α) επιστρεφόμενο(-α) προϊόν(-τα) καλύπτεται από την εγγύηση συμμόρφωσης του αγαθού προς τους όρους της σύμβασης, η εταιρία μας επιστρέφει τα καταβληθέντα έξοδα επαναποστολής στον πελάτη.
Η επιστροφή των προϊόντων πρέπει να γίνει ταχυδρομικώς (ή μέσω ενός άλλου μεταφορέα).
Η EIKONA ADVδεσμεύεται να αναλάβει τις ενδεχόμενες δαπάνες επισκευής από τους προμηθευτές.

Όποιο και αν είναι το πρόβλημα που εμφανίζει το προϊόν σας, επιβάλλεται η αποστολή, ταυτόχρονα με την ελαττωματική συσκευή, ενός αντίγραφου της απόδειξης πληρωμής, του εγγράφου εγγύησης (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) και του κουπονιού επιστροφής.

Προσοχή, οι νόμιμες εγγυήσεις δεν ισχύουν για την επισκευή βλαβών που οφείλονται σε κάποιον εξωτερικό παράγοντα (π.χ. ατύχημα, σύγκρουση, κεραυνός, διακύμανση του ρεύματος κ.λ.π.) ή σε κακή χρήση ή εγκατάσταση από τον πελάτη χωρίς την τήρηση των συστάσεων του κατασκευαστή ή σε χρήση που βλάπτει τη σωστή συντήρηση της συσκευής, σε χρήση εμπορικού ή συλλογικού χαρακτήρα, σε χρήση μη κατάλληλων περιφερειακών, αξεσουάρ ή αναλώσιμων.

Οι εγγυήσεις του κατασκευαστή των προϊόντων που πωλούνται από την EIKONA ADV δεν καλύπτουν:

- την ανώμαλη ή μη κατάλληλη χρήση των προϊόντων. Σε ό, τι αφορά σε αυτό το σημείο, σας καλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης που συνοδεύουν το προϊόν,

Τιμές Προϊόντων

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ 23%. Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ η EIKONA ADV επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.

Όροι

Η EIKONA ADVA διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις, ενημερώνοντας τους επισκέπτες με ανάρτηση των νέων προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα.

Δείγματα εργασιών

Τιμοκατάλογος

Χρησιμοποιούμε την δημιουργικότητα και την τεχνολογική μας κατάρτιση για να παράγουμε πρωτότυπες & στοχευμένες λύσεις σε κάθε σας ανάγκη, πάντα στις πιο προσιτές τιμές.
Δείτε τις χρεώσεις μας...

Τρόποι Πληρωμής

Πλέον μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα σας τηλεφωνικά! Απλά καλέστε μας στο ΤΗΛ.2610 346 113 και εμείς θα φροντίσουμε για την άμεση παράδοση τους.
Δείτε τον τρόπο παραγγελίας & πληρωμής...

Βιογραφικό

TEI AΘΗΝΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ
Σχολή Γραφ. Τεχνών & Καλλ. Σπουδών

Ε.Α.Π.
Μ.Α. ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ - ΠΟΛΥΜΕΣΑ

Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Περισσότερα...